Azoknak a cégeknek, akiknek nincsen saját irodájuk, nehezebb lehet kitalálni, hogy hol legyen a székhelyük. A székhely kijelölése már a cég bejegyzésekor kötelező: vagy saját otthonba, vagy saját irodába, vagy székhely szolgáltatóhoz lehet bejegyeztetni, és bár utólag módosítható ez a döntésünk, de mindenki számára előnyösebb, ha már egyből a megfelelő döntést hozzuk meg, azaz ha a legkedvezőbb helyre jelentjük be a cégünk székhelyét. 

Otthonra bejelenteni a székhelyet nem épp kellemes dolog, nem kisebb kellemetlenséget veszünk így a nyakunkba, mint azt, hogy az otthonunkban kell majd fogadnunk a NAV ellenőreit és itt kell majd átvennünk minden hivatalos levelünket személyesen. Ilyen körülmények közt nem igazán adottak a feltételek a magánélet és a munka szétválasztására, így az otthon-székhelyt nem ajánljuk senkinek. A székhelyszolgáltatás akkor előnyös választás, ha az embernek nincsen saját irodája, ugyanis egy saját iroda esetében alapvetően szét van választva a magánélet és a munka, és itt alkalmas tér nyílik a székhely számára is. Az irodában ugyanis saját magunk, vagy a beosztottjaink, kollégáink is felvehetik a cég hivatalos leveleit, és azoknak az adminisztrációja is egyszerűbben intézhető ott helyben.

Ha viszont nincs saját irodánk, akkor érdemesebb a Logosz székhely szolgáltatás lehetősége mellett dönteni. A Logosz Cégcsoport országszerte több irodával rendelkezik: összesen 19 irodát üzemeltetünk, kiemelt helyeken, központi címeken. Célunk, hogy időt és pénzt takarítsunk meg ügyfeleinknek, és hogy pénzügyi szakembereink révén is képviselni tudjuk őket.

Hirek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük