Nem, ez nem egy fölösleges lehetőség, ahol plusz pénzeket kell kiadni csak azért, mert valaki ebből szeretne meggazdagodni. A székhely szolgáltatás minden üzleti cég számára egy olyan opciót kínál, mellyel időt és pénzt is megtakarít. Egy vezető pedig mindenképpen azt szeretné, hogy a lehető legkevesebb összeget kelljen kifizetni a cég fenntartására, hanem maradjon pénz és idő a konkrét célok megvalósítására.

Hivatalos levelek átvétele, saját iroda, kihelyezett cégtáblával. Ezek a feltételek, bizony terhek tudnak lenni, főleg az alapítás körüli időkben. A székhelyszolgáltatást kínáló társaságok azt a célt szolgálják, hogy megkönnyítsék üzleti életünket azzal, hogy ezen feladatokat magukra vállalják, mely csak kisebb költséget jelentenek.

A székhely szolgáltató irodák a szükséges formai nyomtatványok és szerződések kitöltése után jogosulttá válnak arra, hogy átvegyék a cégünk nevére érkező mindenféle hivatalos, ajánlott vagy tértivevényes leveleket. Ezekről értesítést kapunk, ha szükséges szkennert formában meg is kaphatjuk azonnal, majd pedig a számunkra megfelelő időben vehetjük át. Kell ennél jobb ajánlat?

Hirek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.