Gondoljunk egy keveset a kismamákra.

A kisbabáknak számos dolgot beszerzünk már a születés előtt de egy terhesség esetén a kismamára is gondolni kell: szülés előtt és után is. A mamaápolás ugyanis legalább annyira fontos dolog, mint a kisbaba kényelme és egészsége. A hatalmasra nőtt pocak rendkívül nagy terhet jelenthet a mama számára, különösen a terhesség utolsó stádiumában. A szülés után pedig a megereszkedett bőrréteg visszaszorítása érdekében érdemes lépéseket tennünk.
Ezekhez már kiváló eszközöket találunk a különféle webshopokban, így az Ypsonon is, mamaápolás kategóriában. A szülés előtt pocaktámaszokat érdemes venni, mely rögzíti a nagy hasat, és ezzel gátolja azt, hogy az túlzott módon megereszkedjen súlyánál fogva. A szülés utáni bandázsok pedig segítik a megereszkedett poci helyreállását, azaz segíti őket abban, hogy visszanyerje rugalmasságát, és szépségét.
A szoptatás is egy olyan dolog, melynek könnyűvé tételére már számos terméket kifejlesztettek. Ilyenek a külön ezen célból kialakított melltartók, elektromos mellszívók, és eldobható mellbimbóbetétek. Ezek a kellékek mind megkönnyítik a terhességi és a terhesség utáni időszakot.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Hasonló blogok

műfű erkélyre

Tippek műfű erkélyre telepítéséhez

Mielőtt részletesebben és szélesebb körben megismerkedtünk a műfű kultúrával, sokan úgy gondoltuk, hogy ez a megoldás leginkább...
műanyag ablak otthoni

A választott műanyag ablak hosszútávon meghatározza az épületet

A kiválasztott műanyag ablak több szempontból lesz kihatással az épületre. Egyfelől, meg fogja határozni az épület karakterisztikáját,...
3D kerítés

Mi az a 3D kerítés és hol használható?

Amikor azt halljuk valahol, hogy 3D kerítés, akkor egy olyan kivitelezésű fém kerítésre kell gondolnunk, ami nem...