Miért nem elhanyagolható kérdés a cipősszekrény?

A legtöbb lakásban a cipők tárolása okozza az egyik legnagyobb problémát, hiszen mindenkinek több pár lábbelije van, melyet el kell helyezni valahová, amikor éppen nem viseljük. Ráadásul a cipőket szezonálisan hordjuk, ezért sok lábbelit több hónapig is tárolunk úgy, hogy egyszer sem vesszük fel közben. Ilyen problémák miatt lett az előszobák egyik legfontosabb bútordarabja a cipősszekrény.

Azonban a megfelelő méretű cipősszekrény megtalálása egyáltalán nem egyszerű feladat. Az előszobafalaknak mindig van cipősszekrény része is, amely lehet nyitható vagy billenős ajtóval ellátott. Ám ezek többnyire kevésnek bizonyulnak, mindenképpen szükségünk lesz kiegészítő megoldásra is. Szerencsére külön is kaphatók cipősszekrények, melyek többnyire billenő ajtósak. Praktikusságán kívül nagy előnye, hogy rendkívül helytakarékos, és cipőmennyiségünknek megfelelően van lehetőségünk két-, három-, négy-, és hatajtós variációból választani. Akinek nem tetszik a billenő ajtós, annak nyitható ajtós cipősszekrény vásárlásra is van lehetősége. Ebben az esetben is találkozhatunk két-, és négyajtós változattal. Ha ezeket a variációkat sem találjuk megfelelőnek, akkor érdemes álló cipősszekrényt választani, mely kívülről úgy néz ki, mint egy akasztós szekrény, annyi különbséggel, hogy belül polcok vannak kialakítva a cipő tárolására. Egy álló cipősszekrényben akár 30-40 pár cipőt is elrejthetünk, így nagyobb család esetén nem is érdemes mással kísérletezni.

Láthatjuk, hogy széles kínálat áll a rendelkezésünkre, amelyben mindenki könnyen megtalálhatja az elképzeléseinek leginkább megfelelő cipősszekrényt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Hasonló blogok

műfű erkélyre

Tippek műfű erkélyre telepítéséhez

Mielőtt részletesebben és szélesebb körben megismerkedtünk a műfű kultúrával, sokan úgy gondoltuk, hogy ez a megoldás leginkább...
műanyag ablak otthoni

A választott műanyag ablak hosszútávon meghatározza az épületet

A kiválasztott műanyag ablak több szempontból lesz kihatással az épületre. Egyfelől, meg fogja határozni az épület karakterisztikáját,...
3D kerítés

Mi az a 3D kerítés és hol használható?

Amikor azt halljuk valahol, hogy 3D kerítés, akkor egy olyan kivitelezésű fém kerítésre kell gondolnunk, ami nem...