A legtöbb lakásban a cipők tárolása okozza az egyik legnagyobb problémát, hiszen mindenkinek több pár lábbelije van, melyet el kell helyezni valahová, amikor éppen nem viseljük. Ráadásul a cipőket szezonálisan hordjuk, ezért sok lábbelit több hónapig is tárolunk úgy, hogy egyszer sem vesszük fel közben. Ilyen problémák miatt lett az előszobák egyik legfontosabb bútordarabja a cipősszekrény.

Azonban a megfelelő méretű cipősszekrény megtalálása egyáltalán nem egyszerű feladat. Az előszobafalaknak mindig van cipősszekrény része is, amely lehet nyitható vagy billenős ajtóval ellátott. Ám ezek többnyire kevésnek bizonyulnak, mindenképpen szükségünk lesz kiegészítő megoldásra is. Szerencsére külön is kaphatók cipősszekrények, melyek többnyire billenő ajtósak. Praktikusságán kívül nagy előnye, hogy rendkívül helytakarékos, és cipőmennyiségünknek megfelelően van lehetőségünk két-, három-, négy-, és hatajtós variációból választani. Akinek nem tetszik a billenő ajtós, annak nyitható ajtós cipősszekrény vásárlásra is van lehetősége. Ebben az esetben is találkozhatunk két-, és négyajtós változattal. Ha ezeket a variációkat sem találjuk megfelelőnek, akkor érdemes álló cipősszekrényt választani, mely kívülről úgy néz ki, mint egy akasztós szekrény, annyi különbséggel, hogy belül polcok vannak kialakítva a cipő tárolására. Egy álló cipősszekrényben akár 30-40 pár cipőt is elrejthetünk, így nagyobb család esetén nem is érdemes mással kísérletezni.

Láthatjuk, hogy széles kínálat áll a rendelkezésünkre, amelyben mindenki könnyen megtalálhatja az elképzeléseinek leginkább megfelelő cipősszekrényt.

Hirek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.