Magyar Falu Program a vidék fejlesztéséért

A Magyar Kormány immár több éve rendszeresen meghirdeti a Magyar Falu Program pályázati felhívását, amely által a magyar vidéki településeken élő családok megmaradását igyekszik elősegíteni. Ezáltal azt szeretné az ország vezetősége, hogy a vidéki falvak és községek ne csupán a múlté legyenek, hanem a Magyar Falu Programon keresztül megszerezzék számukra a jövőt is.

A lehetőségek hiánya és a szegényes szabadtéri programok nehézzé teszik a fiatal családok számára a falvakban való megélhetést, amire a Kormány célzottan figyelmet szentel az elmúlt években. A Magyar Falu Program megvalósítása által az egyes települések pályázati úton elősegíthetik a népességük megmaradását, és jó esetben a növekedésüket is.

Az “Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése” alprogram keretében most a fiatal generáció szórakozására is egészséges életvitelének kialakítására is hangsúly kerül. A pályázati kiírás célja ennek keretén belül, hogy elérhetővé váljon minél több kistelepülésen változatos játékokkal felszerelt játszóterek létesítése, és megvalósuljon minden óvodában a megfelelő felszerelések és eszközök beszerzése, illetve a meglevő óvodai játszóudvarok felújítása is egy a fő célok közül.

A Magyar Falu Program létrehozásakor a program létrehozói helyesen ítélték meg azt, hogy a fiatal generáció neveléséhez és fejlesztéséhez elengedhetetlen a gyakori testmozgási lehetőségek biztosítása. A jövő a fiataloké, és az idősebb generációnak felelőssége, hogy élhető jövőt teremtsen számukra.

A közterületi és óvodai játszóterek kivitelezésében, sőt az egész pályázati folyamat lebonyolításában segítséget nyújt a Faberland Kft. A cégünk szakértői csapata már 12 éves múlttal rendelkezik a prémium minőségű játszótéri eszközök tervezése és kivitelezése terén. Korszerű és időt álló megoldást nyújtunk minden magyar falu számára, amely a Magyar Falu Programnak a keretében szeretne közterületi beruházásba fogni. Forduljanak hozzánk bizalommal!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Hasonló blogok

Mi számít megbízhatónak a belföldi fuvarozás során?

Milyen szempontokat kell figyelembe vennünk a közúti szállítmányozásnál, amely alapján eldönthetjük, melyik céget részesítsük előnybe egy ilyen...

Tanuszodát került átadásra Mezőkövesden

Tanuszodát építettek Mezőkövesden, a több mint félmilliárd forintba került létesítmény pénteki átadásán részt vett Varga Mihály nemzetgazdasági...

Politológusok: Európának mielőbb dönteni kell!

Európa vezetőinek mielőbb meg kell hozniuk az illegális migráció kezeléséhez szükséges döntéseket - hangsúlyozták az M1 aktuális...