Milyen szempontokat kell figyelembe vennünk a közúti szállítmányozásnál, amely alapján eldönthetjük, melyik céget részesítsük előnybe egy ilyen jellegű megbízatás során?

Amikor valaki szeretné biztonságban tudni az árujának az „A” pontból induló és „B” pontba érkező megérkezését, akkor két nagyon fontos aspektusra érdemes nagyon figyelni: a kommunikációra és a költségekre.

Természetesen nagy előnyt jelenthet, ha egy belföldi fuvarozás területén mozgó céget választunk a szállítás érdekében. Egyrészt a költségek szempontjából lehet kedvezőbb, mint más esetekben.  A kommunikációt pedig azért érdemes kiemelni, mert a belföldi fuvarozás egyik leglényegesebb szempontja a világos információcsere, a félreértések elkerülése végett. Ahogy a fuvarozó tisztában van a saját csapatának képességeivel, szaktudásával és a gépjárműivel, úgy nekünk is tisztában kell lenni a fuvarozás menetével, anyagi vonzatával és a partnernek választott cég megbízhatóságával.

A Konrád Daru Kft. több éves tapasztalattal rendelkezik a belföldi fuvarozás területén. Megbízhatósága és segítőkész csapata miatt nyugodt szívvel lehet este ágyba feküdni, hiszen a cég garantálja, hogy az áru megfelelően, sérülésmentesen fog célba érni. Ha pedig bármilyen probléma adódna, akkor a cég vállalja a felelősséget, ha a saját hibájából történik, illetve közös megoldás megtalálására törekszik, ha egy külső tényező áll a háttérben.

Ha szeretné, hogy az ön által kijelölt áruk belföldi fuvarozását hozzáértő és szakmailag megbízható csapat végezze, akkor vegye fel a kapcsolatot a Konrád Daru hazai vállalkozással.

Attila

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.