Őrizetbe vettek a rendőrök egy gázpisztollyal lövöldöző férfit

Őrizetbe vették a nyomozó ügyészek azt a férfit, aki hétfő éjjel gázriasztó fegyverrel a vele szemben jogszerűen intézkedő rendőrök felé lőtt – közölte a Fővárosi Főügyészség szóvivője kedden.

A férfi lakásánál a késő esti órákban három szolgálatot teljesítő rendőr jelent meg, mert felmerült, hogy a férfi bűncselekményből származó dolgot tart magánál. Miután a rendőrök igazolták magukat, a férfi elővett „egy lőfegyvert utánzó gázriasztó fegyvert” és azzal a rendőrök felé lőtt – tette hozzá a szóvivő.
A Budapesti Nyomozó Ügyészség az ügyben fegyveresen elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indított eljárást. A férfit őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki.
A rendőrség kedden hajnalban közzétett közleménye szerint a XII. kerületi rendőrök egy lopási ügyben kopogtak be egy XV. kerületi lakásba. A történtek során senki sem sérült meg.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Hasonló blogok

Magyar Falu Program, gyerek a játszótéren

Magyar Falu Program a vidék fejlesztéséért

A Magyar Kormány immár több éve rendszeresen meghirdeti a Magyar Falu Program pályázati felhívását, amely által a...

Mi számít megbízhatónak a belföldi fuvarozás során?

Milyen szempontokat kell figyelembe vennünk a közúti szállítmányozásnál, amely alapján eldönthetjük, melyik céget részesítsük előnybe egy ilyen...

Tanuszodát került átadásra Mezőkövesden

Tanuszodát építettek Mezőkövesden, a több mint félmilliárd forintba került létesítmény pénteki átadásán részt vett Varga Mihály nemzetgazdasági...