Az internet világában minden nagyon gyorsan eljuthat egyik pontból a másikba. A számlázó program által is ugyanígy rövid idő alatt jutnak el a célszemélyhez, habár ez önmagában is nagyon sok előnyt tartalmaz, mint például, hogy környezettudatos, idő- és költséghatékony, mégis egyértelműen kimutatható havonta akár több tíz ezer forint megtakarítás.

Nagy haszna a számlázó programoknak, hogy nem kell évekig tárolni papírokat, mivel az alkalmazás általában 10 évre raktározza azokat. Így nincs szükség annyi tároló helyiségre, bútorra.

A papír alapú számlázásnak nagyon sok apró költsége van, ami havi szinten komolyabb összegben mérhető, ahogy összeadódnak a nyomtató papír vásárlásának, a nyomtató üzemeltetésének, illetve a postázás költségei. Mindezek költségei látható módon csökkenthető az e-számla lehetőségével.

Ráadásul a számlázó program használatával, közvetett módon elérhetjük az alacsonyabb CO2 kibocsátást és a lényegesen kevesebb papír-használatot, mellyel hozzájárulhatunk földünk megóvásához.

Összességében a normál számlázással szemben az e-számlázási rendszer, nem csak kényelmes, hanem hasznos és költséghatékony megoldás, amellyel megkönnyítjük saját munkánkat.

Hirek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.