Extrémebb játékok fiúknak

A lövöldözős játékok fiúknak lettek kitalálva, nincs olyan srác, aki ne szeretné ezeket! Ezt a hajlamot alapvetően nem kell bennük elnyomni, vagy félteni őket az indulatoktól. Inkább úgy érdemes ezekre nézni, mint olyan játékokra fiúk számára, melyek által levezethetnek bizonyos férfi ösztönöket.

Sok játék fiúknak azért is készül, hogy segítsen megélni nekik vagy a férfi szerepeket, vagy a férfiassággal járó tulajdonságokat. A lövöldözős játékok fiúknál a katonai, harciasabb játékélmények közé tartoznak. Ezek között is vannak speciálisabb típusok, mint a céllövő játékok. Ezek már nem a klasszikus értelemben vett lövöldözős játékok fiúknak, inkább a pontosságot, célzást hivatottak fejleszteni. Mint egy darts tábla.

Az alfajatek.hu oldalán kapható céllövő játék lebegő labdákkal. Ez már egy extrémebb és speciálisabb kiszerelés, ráadásul a sötétben világít! Ez aztán kihívást jelent az arra vevő fiú természetnek! Mivel ténylegesen lebegő labdák vannak a célkeresztben, ezért még izgalmasabb és rendhagyóbb a játékélmény! És ezáltal nem csak egyszemélyben nyújt izgalmakat, hanem az egész család számára, vagy egy egész társaság számára!

Továbbá, fejleszti a motorikus képességeket és a szem-kéz koordinációt is, közben pedig remek szórakozást garantál. Tehát ismét a kellemes a hasznossal párosul! Igazi főnyeremény ez az extrémebb játék! Az ilyen játékok fiúknak garantáltan betöltik a hozzájuk fűzött várakozásokat, és nem fognak porosodni egy elhagyatott polcon, vagy a szekrény tetején!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Hasonló blogok

építőkocka

A leghasznosabb játszótéri és beltéri eszköz az építőkocka

Azt tapasztaltuk, hogy minden gyerek szeret hintázni, futkározni a barátaival és lecsúszni a játszóterek csúszdáin, közben pedig...

Az új móka, a Játszótérland építőkocka

A Játszótérland minőségi és színes termékei évek óta szolgálnak a gyerekek örömére. A cégnek köszönhetően sok vidámságot...