A Játszótérland minőségi és színes termékei évek óta szolgálnak a gyerekek örömére. A cégnek köszönhetően sok vidámságot éltek át a csöppségek a játszótereken vagy az otthonaikban. A cég pedig egy újabb csodálatos játékkal lepi meg a családokat és ezen belül a kicsinyeket, mégpedig az építőkockával.

Kevés olyan kreatív játszás létezik a számukra, mint az építés és a cég által kínált óriás méretű építőkocka felerősíti ennek az élménynek az örömét. Teljesen más a jellege, mint a kisebb darabok esetében, hiszen ez által igazán nagy, valósághű építményeket vagy járműveket tudnak összerakni a gyerekek. Ennek az építőkockának az a fantasztikus tulajdonsága, hogy nagyon stabilan rögzül egy másik darabhoz, viszont ennek ellenére nagyon könnyen szét is lehet szedni. Nagyon tartós, időtálló anyagból készül, ami ráadásul még környezetbarát is.

Lehet miközben ezeket a sorokat olvassák, néhány szülőben felmerül a kérdés, hogy vajon mennyire lesz veszélyes ez az építőkocka szett a mindennapos játszás közben, ha nagyobb elemekből áll? Minden ilyen aggódó szülőt szeretnénk megnyugtatni, hogy teljesen biztonságos, hiszen puha anyagból készül és a sarkai nem élesek, amire pont abból a célból figyeltek a gyártók, hogy a gyerekek sérülésmentesen tudjanak építkezni.

A Játszótérland által kínált építőkocka csomag többféle méretben és színben érhető el, hogy minden szülő a saját gyerekeihez mérten tudjon választani. A készlethez pedig paneleket biztosít a cég az igazán fantáziadús alkotások megépítésére.

Attila

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.