Randizz a szabadban, ha jó az idő!

Ha éppen úgy hozza a sors, hogy a nyári hónapokban kerül sor kiszemelteddel az első randira, és odakint ragyogóan süt a nap, akkor ki ne hagyd a kínálkozó lehetőséget azzal kapcsolatban, hogy a jó idő miatt szabadtéri randevút tervezzél. Ez nem csak azért kiváló választás, mert az egyik legolcsóbb alternatíva minden randi-lehetőség közül, hanem azért is, mert a szabadban sétálva általában mindig lehetőségünk lesz nyugodtan beszélgetni egymással, mondhatni megismerni a másikat. A szabadtéri randi ezen felül sokkal több lehetőséggel kecsegtet, mint azt elsőre gondolnánk!

A legáltalánosabb például az, ha kedvesünket elvisszük a közeli parkba vagy parkerdőbe, ahol akár egy kis délutáni pikniket is kivitelezhettek az egyik eldugott sarokban. Természetesen arra azért ügyelj, hogy messzi erdőkbe és hegyekbe ne invitáld meg szíved választottját, hiszen az első találkozók alkalmával még nem igazán ismer téged, ezáltal vélhetően nem is bízik majd meg benned annyira, hogy egy ilyen programot bevállaljon.

A szabadban töltött randizás erősebb kötődést eredményezhet.

Ha a parkot túl snassznak tartod, kiváló alternatíva lehet még szabadtéri randira az állatkert is. Ezzel kapcsolatban azért persze nem árt tudni, hogy az állatkerti belépő sokszor drágább, mint egy kisebb éttermi vacsora. Hogy akkor mégis miért válasszuk mégis ezt az étterem helyett? Elsődlegesen azért, mert a szabadban vagytok, mert sokkal különlegesebb élmény, mint egy étteremben elfogyasztani valamit, nem mellesleg pedig egy állatkertben garantáltan mindig találtok elegendő beszédtémát, ezáltal nem kell tartanod a kínos csönd beállásától sem.

Választhattok természetesen köztes megoldást is az étterem és a szabadtéri program között, hiszen számtalan olyan vendéglátó-ipari egység van az országban, amelyik kellemes kerthelyiséget kínál, ezáltal akár szép kilátással, zöldövezetben beszélgetve fogyaszthattok el valami kellemes ételt, kávét vagy süteményt.

Ha mégis a mondhatni snassz lehetőségek közül válogatnak a randihoz, akkor elvihetjük kiszemeltünket – ha van a közelben – egy várromhoz, vagy valami olyan helyszínhez, ami látványos, és érdemes is felkeresni abban az esetben, ha mindketten rajongunk például a történelemért vagy a jó kilátásért. Garantáltan hatásos lesz a randi abban az esetben, ha egy folyó-, esetleg egy tó partján sétálva, ülve, piknikezve töltjük el. Ez a romantika klasszikus magasiskolája, amelyekkel nehéz mellényúlni, ezen felül pedig a legtöbb település közelében van is legalább egy folyó vagy tó, ami ideális helyszínt nyújt ehhez.

Ha kültéri randit szervezünk, mindig tartsunk be néhány alapszabályt, illetve vigyünk magunkkal néhány alapvető dolgot, ami elengedhetetlen lesz a megfelelő romantikázáshoz. Nyilván ehhez kell majd egy kisebb hátizsák is, de ez legyen a legnagyobb problémánk ilyen esetben. A hátizsákba mindig kerüljön például – a piknikre szánt étel és ital mellett – egy pokróc, amire leülhetünk, ha elfáradtunk volna. Ha nem terveztünk enni, egy kis víz, valamint egy kis nassolnivaló akkor is legyen a hátizsákban, amivel lovagiasan megkínálhatjuk majd partnerünket. Persze ne feledjük majd a szokványos papír zsebkendő és kéztörlő párosáról sem, ami mindig jó, ha a szabadban van nálunk, méghozzá az esernyő mellett.

Forrás: www.randitime.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Hasonló blogok

Divat a videojátékozás

A videojátékozás nem csupán egy kikapcsolódási forma ma már hanem egy egész kultúra épül köré és vannak...

Világsztárok Madonna új klipjében

Katy Perry, Nicki Minaj, Miley Cyrus, Rita Ora és Beyoncé is szerepel Madonna szerdán megjelent Bitch I’m...

PlayStation 4 a jobb játékélményért

A PS3 konzol és a hozzá kapcsolódó játékok már nagyon sokaknak okozott felhőtlen játékélményt éveken keresztül. A...