Férfi póló típusok

A férfi póló választék is igen széles, akárcsak a nők részlege. Találhatunk sportosabb fazonokat, egyszerű, egyszínű darabokat, és elegánsabb formájúakat. A férfi póló vásárlásnál is arra kell figyelni, hogy jól álljon az embernek, és nem utolsó sorban kényelmes legyen neki.

Kaphatunk egyszerű egyszínű pólókat, amiknek használata végtelen. Hordhatjuk sportoláshoz, farmer nadrághoz a munkahelyre, de a hűvösebb évszakokban az ingek alá is nagyon hasznos tud lenni. De az otthoni házi körüli munkához is alkalmas egy ilyen egyszerűbb póló, így nem fogjuk annyira sajnálni, mintha egy dekoratívabb menne tönkre. Ennek is több fajtája létezik, gondolva itt a V-nyakúra és a kereknyakú fazonra. De anyag összetételétől is függ, hogy milyen lesz az esése felvéve, mert vannak az „izompólók”, amik testhez simulósak, és vannak a laza esésűek.

Vannak a mintás férfi pólók, amikre kisebb-nagyobb mintázatok vannak rányomva. Bár ezeket általában a fiatalabbak szeretik ezeket hordani.

Ezen kívül kaphatunk galléros pólókat is. Talán ezeket mondhatjuk elegánsaknak, de függ attól, hogy milyen nadrágot veszünk fel hozzá, mert egy tréning nadrághoz felvéve sportos hangulata lesz. A galléros férfi pólók manapság sokak számára nagy kedvenc, mivel nagyon sokaknak áll jól.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Hasonló blogok

A munkaruha biztonságos és praktikus

Bizonyos veszélyesebb munkaterületeken dolgozó emberek számára rendkívül fontos a megfelelő munkaruha viselete. Ezeknek a védelmi funkciója számos...

Hol érdemes női hajvágást intézni Budapesten?

Mindig is igényes, ápolt hajra vágytál? Fontosnak tartod, hogy kezelhető, mégis minden tekintetben színvonalas hajkorona kísérje végig...

Műszempilla vagy szempillaspirál?

Az első sminktermék a mit valaha használtam az egy teljesen egyszerű fekete szempillaspirál volt. Viszont ahogy ezt...