Üzleti ajándékozás- milyen céges ajándékot adjunk?

cegesajandek1Céges ajándékválasztás előtt áll, de nem tudja, mi az, amivel garantált örömet tudna okozni? Az év végéhez közeledvén egyre többen érdeklődnek a minőségi ajándékcsomagok iránt, amelyek megállják a helyüket hazai és külföldi üzleti partnereknek egyaránt. Fontos tudnia, hogy egy jó választással nem csak céges image-ét építheti, de sokat tehet a további sikeres üzleti együttműködés érdekében is.

Céges ajándék kapcsán ahonapajandeka.hu szakembereinek tapasztalata azt mutatja, hogy megéri a hungarikumok kínálatából választani, ugyanis ezek magas minőségükkel garantáltan beváltják a hozzájuk fűzött reményeket. S hogy milyen típusok a leginkább kedveltek, és hogyan érdemes azokat egymással kombinálni? Lássuk, mit ajánlanak a profik!

Édes ízek kavalkádja a hölgyeknek

Ha tipikusan női ajándékok kerülnek szóba, akkor az édességek biztosan vezetik a toplistát. Adjuk hozzá ehhez azt a kimagasló minőséget, amelyet a kézműves csokoládék nyújtanak, társítsuk egyedi emblémázással ellátott csomagolással, és máris megkapjuk a tökéletes üzleti ajándékot a gyengébbik nem számára. Kombinálhatjuk akár egy üveg finom, hazai borral, és a női partnerek garantáltan el lesznek ragadtatva.

Hungarikumok egy csomagban

Összeállíthatunk a hazai gasztronómia legjavából egy csomagot, melyből nem hiányozhat a magyaros ételek egyik alapját képező pirospaprika, de egy remek pálinka, egy üveg méz, vagy lakvár is biztosan jó választásnak bizonyulnak. A hungarikumok segítségével hazai kultúránkat közelebb vihetjük külföldi partnereinkhez, sőt, egyedi címkézéssel még inkább személyessé tehető a meglepetés. Ezek egyébként a hazai üzleti partnerek számára is ajánlottak, ugyanis a magyaros ajándékok megállják a helyüket személytől és alkalomtól függetlenül.

Marcipán, lekvár és bejgli

Az év végi ünnepek közeledtével nyugodtan az ajándékcsomagba kerülhetnek olyan darabok is, amelyek szintén az édes ízeket varázsolják a megajándékozott otthonába, de teszik ezt kifejezetten szezonális jelleggel. A cukormentes, magas minőségű gyümölcsökből készült lekvárok remek kiegészítői az ünnepi étkezésnek, de a bejgli sem hiányozhat egyetlen asztalról sem. Marcipánfigurákkal, esetleg azok egyedi, névre szóló készítésével pedig üzleti partnereink tudtára hozhatjuk, hogy fontos számunkra az együttműködés.

A hungarikumok remek választásnak bizonyulnak, hiszen még akkor is célba találhatunk velük, ha egyébként nem ismerjük a megajándékozott személyét, szokásait, érdeklődési körét. Az üzleti ajándékozás egészen más követelményeket támaszt, mintha szeretteinket lepnénk meg, ugyanis sok esetben hiányzik a személyes kapcsolat. Nem véletlen, hogy a magyaros ajándékok minden alkalomra favoritnak számítanak, mellélőni velük – a megfelelő minőséget választva- szinte lehetetlen. Kezdjen neki időben a megfelelő céges ajándékok kiválasztásának, az év végi időszak korábban elérkezik, mint azt gondolná!

  1. Ezek az ajándékok nagyon szépek, csak egy baj van velük, hogy amikor elfogynak el is fejtik őket. Ezért szerintem ezekbe a csomagokba lehetne valamilyen maradandó, praktikus tárgyat is tenni. Így lesz, ami megmarad az ajándékból.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Előző cikk
Következő cikk

Hasonló blogok

A munkaruha biztonságos és praktikus

Bizonyos veszélyesebb munkaterületeken dolgozó emberek számára rendkívül fontos a megfelelő munkaruha viselete. Ezeknek a védelmi funkciója számos...

Hol érdemes női hajvágást intézni Budapesten?

Mindig is igényes, ápolt hajra vágytál? Fontosnak tartod, hogy kezelhető, mégis minden tekintetben színvonalas hajkorona kísérje végig...

Műszempilla vagy szempillaspirál?

Az első sminktermék a mit valaha használtam az egy teljesen egyszerű fekete szempillaspirál volt. Viszont ahogy ezt...