cegesajandek1Céges ajándékválasztás előtt áll, de nem tudja, mi az, amivel garantált örömet tudna okozni? Az év végéhez közeledvén egyre többen érdeklődnek a minőségi ajándékcsomagok iránt, amelyek megállják a helyüket hazai és külföldi üzleti partnereknek egyaránt. Fontos tudnia, hogy egy jó választással nem csak céges image-ét építheti, de sokat tehet a további sikeres üzleti együttműködés érdekében is.

Céges ajándék kapcsán ahonapajandeka.hu szakembereinek tapasztalata azt mutatja, hogy megéri a hungarikumok kínálatából választani, ugyanis ezek magas minőségükkel garantáltan beváltják a hozzájuk fűzött reményeket. S hogy milyen típusok a leginkább kedveltek, és hogyan érdemes azokat egymással kombinálni? Lássuk, mit ajánlanak a profik!

Édes ízek kavalkádja a hölgyeknek

Ha tipikusan női ajándékok kerülnek szóba, akkor az édességek biztosan vezetik a toplistát. Adjuk hozzá ehhez azt a kimagasló minőséget, amelyet a kézműves csokoládék nyújtanak, társítsuk egyedi emblémázással ellátott csomagolással, és máris megkapjuk a tökéletes üzleti ajándékot a gyengébbik nem számára. Kombinálhatjuk akár egy üveg finom, hazai borral, és a női partnerek garantáltan el lesznek ragadtatva.

Hungarikumok egy csomagban

Összeállíthatunk a hazai gasztronómia legjavából egy csomagot, melyből nem hiányozhat a magyaros ételek egyik alapját képező pirospaprika, de egy remek pálinka, egy üveg méz, vagy lakvár is biztosan jó választásnak bizonyulnak. A hungarikumok segítségével hazai kultúránkat közelebb vihetjük külföldi partnereinkhez, sőt, egyedi címkézéssel még inkább személyessé tehető a meglepetés. Ezek egyébként a hazai üzleti partnerek számára is ajánlottak, ugyanis a magyaros ajándékok megállják a helyüket személytől és alkalomtól függetlenül.

Marcipán, lekvár és bejgli

Az év végi ünnepek közeledtével nyugodtan az ajándékcsomagba kerülhetnek olyan darabok is, amelyek szintén az édes ízeket varázsolják a megajándékozott otthonába, de teszik ezt kifejezetten szezonális jelleggel. A cukormentes, magas minőségű gyümölcsökből készült lekvárok remek kiegészítői az ünnepi étkezésnek, de a bejgli sem hiányozhat egyetlen asztalról sem. Marcipánfigurákkal, esetleg azok egyedi, névre szóló készítésével pedig üzleti partnereink tudtára hozhatjuk, hogy fontos számunkra az együttműködés.

A hungarikumok remek választásnak bizonyulnak, hiszen még akkor is célba találhatunk velük, ha egyébként nem ismerjük a megajándékozott személyét, szokásait, érdeklődési körét. Az üzleti ajándékozás egészen más követelményeket támaszt, mintha szeretteinket lepnénk meg, ugyanis sok esetben hiányzik a személyes kapcsolat. Nem véletlen, hogy a magyaros ajándékok minden alkalomra favoritnak számítanak, mellélőni velük – a megfelelő minőséget választva- szinte lehetetlen. Kezdjen neki időben a megfelelő céges ajándékok kiválasztásának, az év végi időszak korábban elérkezik, mint azt gondolná!

Hirek

One thought on “Üzleti ajándékozás- milyen céges ajándékot adjunk?

  1. Ezek az ajándékok nagyon szépek, csak egy baj van velük, hogy amikor elfogynak el is fejtik őket. Ezért szerintem ezekbe a csomagokba lehetne valamilyen maradandó, praktikus tárgyat is tenni. Így lesz, ami megmarad az ajándékból.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.