Tervezd meg magadnak

Az egyedi pólóban nem csak az a jó, hogy különleges és nem mindenkinek van olyan mintás felsője, mint neked, hanem hogy ráadásul te tervezheted meg. Több szempont alapján válogatod össze a számodra tökéletes pólót.

Elsőként választanunk kell, hogy milyen fazonú pólóra szeretnénk a pólónyomást kérni. Vannak a lazább, nem túlbonyolított „tesi” pólók, amit ha valakinek ajándékba viszünk, kevesebb az esélye, hogy méretben nem lesz megfelelő az illetőre. A sztreccs anyagú pólók közül is választhatunk V-nyakú és kerek nyakú fazont is. Embertől és alkattól függ, hogy kinek mi áll jobban.

Az egyedi póló „alapanyagának” kiválasztása után a színben kell döntenünk. Itt már érdemes odafigyelni a tervezett minta színére, formájára.

Majd jöhet a minta kiválasztása is. Bár van, akinek egy minta tetszik meg, és ahhoz választ pólót, így a sorrend nála teljesen más lesz.

Minta rengeteg van. Választhatunk poénosat, híres emberekkel kapcsolatosakat, szerelmi témájút, és egyszerű kis logós is. De van, hogy az ajánlottak között nem találunk magunknak megfelelőt, akkor az interneten is keresgélhetünk, de a kreatívabbak Photoshop használatával megszerkeszthetik saját, egyedi mintájukat a pólónyomás napjára.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Hasonló blogok

férfi baseball dzseki

A divatörökség egyik kiemelkedő eleme, a baseball dzseki

A baseball dzseki egy divatklasszikus, amely minden generációt átível. Az apák viselték őket, és divatcikkként adták tovább...