Szeged egy gyönyörű egyetemi város, Magyarország harmadik legnépesebb városa, a Dél-alföldi régió gazdasági, tudományos és kulturális központja. Közel 25 ezer egyetemi hallgató tanul a városban, valamint 15 ezer középiskolás tanul Szeged kiemelkedő, kéttannyelvű iskoláiban, ahol a diákok angol, francia, német vagy spanyol nyelven nyelveket is elsajátíthatják. A város kiváló nemzetközi oktatási lehetőségeket kínál. A legnagyobb biológiakutató intézetek itt vannak az országunkban.
Szeged egy igazán élhető város, amellett, hogy az oktatás színvonala igen magas, és minden feltételt igyekszenek biztosítani a diákoknak, így a nyári munkák széles választékából szemezgethetnek. Fellelhető minden fajta diákmunka Szeged környékén, így a diákok kedvükre válogathatnak a képzést nem igénylő feladatokból és a nyelvtudást, egyetemi tudást igénylő gyakornoki munkák közt is.
Éttermi dolgozóként pörgős hétköznapokban lehet részed, ha egyébként is hasonló munkakör betöltését tervezed a későbbiekben, ne hagyd ki a lehetőséget, mert számos kedvezmény és kiemelt bérezés vár ezeken a helyeken. Hasonlóképp lehetőséged nyílik már a szakmádban is kipróbálni magadat, például számos helyre keresnek HR-es gyakornokokat.

Hirek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.