Kiknek ajánlott a motivációs térkép képzés?

Egy új dolog a magyar vállalkozások körében az a lehetőség, hogy mérhetővé váltak a munkaerő motivátorai és motiváltsága. A cégvezetők számára ugyanis esszenciális kérdés, hogy megtalálják a megfelelő embereket az adott pozíciókra: mondjuk egy manager pozícióban hosszabb távon nem fog tudni megmaradni egy olyan személy, aki nem szeret vezetni, vagy akit az emberekkel való közös munka, az emberek koordinálása nem ösztönöz, nem motivál.

A motivációs térkép képzés segíti a vezetőket abban, hogy jobban meg tudják érteni a munkavállalók motivációját, a meglévőket megtanulják megfelelően motiválni vagy motiváltan tartani, az újakat pedig már a felvételiztetés alkalmával szűrni tudják a megfelelő szempontok alapján.

A motivációs térkép képzés felkészít arra, hogy hogyan tudjuk eldönteni, hogy ki lesz hosszabb távon is lelkes pl. egy kreatív pozíció betöltésétől, ki lesz jó feladat teljesítő és hogy ki lesz az, aki a leginnovatívabb, legkreatívabb ötletekkel fogja segíteni a vállalkozásunkat.  Ezeket pedig ki lehet deríteni egy motivációs térkép képzéssel.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Hasonló blogok

A Faberland játszótéri eszközök szerepe

Gyakran a sikeres vállalkozások csupán egy kis garázshelyiségből indultak útra és nem egyből állt a rendelkezésükre egy...