A kapu szerkezet megválasztását befolyásolni fogja kerítésünk. Vannak helyek, ahova például könnyen telepíthető úszókapu, de vannak helyek, ahol nem kivitelezhető, hiába szeretnék ezt választani a ház lakói.

Az úszókaput azért is szeretik, mert könnyen nyitható és automatizálható, ezért egy nagyon kényelmes és elegáns megoldást jelent. Biztonságosan irányítható, és mivel nincs a talajon lefektetett sín, így nem kell attól tartani, hogy a kerék időnként leugorhatna a sínről. Ezáltal pedig nem fog akadozni a sínen a kerék, és szabadon marad a kapunyílás is. Ami mind kényelmesebbé teszi az úszókapu használatát. Mivel nincs sín, nem kell attól sem tartani, hogy eldeformálódna az igénybevétel és a használat során.

Nem kell a fagyoktól sem tartani, valamint a szennyeződések sem fognak rajta megtapadni, melyek akadályoznák a görgők futását. Mivel az úszókapunál védett görgősorral számolhatunk, így sem az elszennyeződés, sem a fagyok nem tehetnek benne kárt, nem is kell ezzel számolni. Továbbá, az úszókapunál az sem okoz gondot, ha a beton pillérek között nem vízszintes a talaj. Az úszókapu esetében egy tartós, időtálló és hosszútávú befektetéssel számolhatunk bejáratunk biztosítására.

Kevesebb betonozással tudjuk telepítését is megoldani, mint például a tolókapu esetében, és csendesebb futással számolhatunk. Megjelenése is tekintélyt sugároz, valamint kifejezetten esztétikus. Érdeklődés esetén mindenképp érdemes ellátogatni a keritesland.hu oldalára, ahol további részleteknek nézhetünk utána, és szakemberek segítségére is számíthatunk!

Attila

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.